Thursday, December 12, 2019

Tiramisu la pahar rețeta originală

Ingrediente

  • 500 gr Mascarpone
  • 200 gr Lady Fingers
  • 150 gr zahar
  • 6 buc Oua
  • 250 ml cafea
  • 100 gr ciocolata
  • 50 gr cacao

Mod de preparare

Cum se prepara Tiramisu rețeta originală:



Separati galbenusurile de albusuri.



Bateti albusul tare cu putin zahar.



Galbenusurile de oua mixatile cu zaharul si frecati-le pana se face o pasta tare.

Adaugati 50 ml de cafea in mascarpone, albusurile batute tari si galbenusurile de oua.




Puneti-l la frigider.



Luati 6-8 pahare de martini. Cafeaua ramasa punetil intr-un bol si puneti piscoturile in cafea .



Apoi puneti cate 3 piscoturi in fiecare pahar de martini .



Scoateti crema de mascarpone mixata cu albusul si galbenusurile de oua din frigider si umpleti paharele de martini peste piscoturi. Puneti-le apoi inapoi in frigider pana la servire.





La servire razuiti ciocolata si cacao peste crema si ornati cu frunza de menta proaspata.

No comments:

Post a Comment